Філологічний факультет

Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка

Грицик Надія Володимирівна / Hrytsyk Nadiia

Кандидат педагогічних наук, доцент / PhD in Professional Education, Associate Professor

ORCID iD: 0000-0001-7198-5327

Google Академія

На факультеті працює з 2009  року. З 2017 р. по теперішній час Грицик  Н.В.  працює доцентом кафедри іноземних  мов Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка.

Освіта: У 2008 році закінчила Чернігівський державний педагогічний університет імені Т.Г.Шевченка та здобула кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача англійської мови та зарубіжної літератури за спеціальністю “Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (англійська)”. У 2013 році захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук.

 Навчальні дисципліни: практичний курс англійської  мови, іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням.

Наукові інтереси: професійна підготовка вчителя іноземної мови, інноваційні підходи викладання іноземної мови, професійно-орієнтована іншомовна освіта.

Наукові досягнення: авторка понад 50 наукових статей, серед яких є публікації, що входять до міжнародних наукометричних баз даних Web of Science та Scopus, навчальних програм для студентів, навчально-методичного посібника “Welcome to Great Britain” ,  2 навчальних посібників “English for Athletes”.

Навчально-методична діяльність: У 2016 році навчалась у відділлі ESOL Кембриджського університету здобула та здобула Сертифікат CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults).

У листопаді 2016 року проходила стажування у Західно-Фінляндському Коледжі Університету Турку щодо організації навчального процесу в закладах освіти Фінляндії.

Співорганізаторка Фестивалю європейських освітніх практик EduFest до Дня Європи і Дня науки в Україні (18 травня 2019 року)

Сертифікований Тренер освіти (НАПН України, 2018).

Співавторка програми і тренерка інноваційних курсів підвищення кваліфікації — сертифікований курс педагогічного натхнення «Окрилені» (2019 рік).

Навчалася за програмою спільного проєкту ГС «Освіторія» й Києво-Могилянської бізнес-школи — «Школа освітніх управлінців» (червень — грудень 2019 року).