Філологічний факультет

Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка

Студрада

Студентська рада філологічного факультету – представницький орган самоврядування здобувачів освіти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка.
До її складу входять: голова, два заступники, секретар, група райтерів, редакторів, дизайнерів, івент-менеджерів, а також проактивні студенти, охочі долучитися до громадського життя факультету та університету.

Мета студентської ради полягає у створенні умов для всебічної реалізації особистості здобувачів вищої освіти, їхнього гармонійного розвитку, забезпечення виконання студентами своїх обов’язків, а також захисту їх прав і свобод.

Діяльність студентської ради спрямована на удосконалення освітнього процесу на факультеті, формування соціальної активності та відповідальності студентської молоді, виховання їхньої духовності та культури.

Чому варто бути у студентській раді?
-Створюватимеш події і заходи на факультеті
-Знайдеш нових друзів
-Впливатимеш на вирішення питань студентського життя
-Розвинеш власні здібності й таланти
-Сформуєш лідерські якості
-Опануєш нові скіли
-Отримаєш цікавий і корисний досвід

Ми чекаємо на всіх охочих реалізовувати сміливі ідеї та здійснювати заповітні мрії!

Положення про студенське самоврядування

Хто входить до складу Студради?

Як потрапити до студради?

Зазвичай набір до студради здійснюється на початку нового навчального року. Охочі можуть заповнити форму, і їх кандидатуру розглянуть на актуальність. Але потрапити до студради можна й під час навчального року, головне – бажання. 

Подати заявку в Студентськку раду 👉 https://forms.gle/yL5DhthJPnDcH5Mu7

https://drive.google.com/drive/folders/1W_4FZfe0p1t5MFFQHOu42jU3DoK9Leir?usp=sharing

Заяву на вступ до студентського активу можна подати 👉https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeanUv5977QjtUQkRzXvqZWIJMKLTAWvv4Er70XOqiru2J5rg/viewform